Hotelová škola, Praha 10, Vršovická 43

Na střední hotelové škole nabízíme čtyřleté studium zakončené maturitní zkouškou v oboru Hotelnictví. Přihlaste se na naši hotelovku a staňte se odborníky na hotelnictví, gastronomii a cestovní ruch. Pořádáme barmanské kurzy.

60461713 ARES
Vznik 2001
Weby www.shs.cz
Telefony 271 001 531
Mgr. Petr Vomela (ředitel školy)
  • střední hotelová škola, hotelová škola, hotelovka, škola cestovního ruchu, hotelnictví, střední škola s maturitní zkouškou, studium gastronomie, čtyřleté denní studium, obor hotelnictví, gastronomie, gastronomické předměty, odborné předměty zaměřené na hotelnictví, baristické kurzy, barmanské kurzy, kurz pro sommeliery, Euro – barmanský kurz, kurzy cukrářská výroby, kurz kávová kultura našla své místo, bakaláři hotelové školy, rekvalifikace, rekvalifikační kurzy, catering
  • Naše hotelová škola má dlouholetou zkušenost a tradici ve výchově odborníků. Naši absolventi nacházejí uplatnění ve všech odvětvích hotelového průmyslu a v oblasti cestovního ruchu.

    Klademe důraz na odborné praxe. Praxe našich studentů probíhá v předních pražských hotelech: Adria, Hilton, Diplomat a Barceló. V posledních letech byla praxe uskutečněna také v zahraničí: Německo, Čína, Řecko a Španělsko. 

    Ve škole vyučujeme tradiční i kreativní cukrářské techniky. Pořádáme každoroční praktické kurzy – baristický kurz, barmanské kurzy, kurz pro sommeliery a další.