Ing. Stanislav Vacík – HARSOFT

V HARSOFT se zabýváme technologiemi úpravy vod, realizací, servisem, MaR, projekty a obchodní činností. Zaměřujeme se na úpravu vody pro bytové jednotky, úpravu vody pro hotely, dezinfekci vody a odželeznění vody. Prodáváme UV lampy, multifunkční filtry, zařízení na dávkování chemie a mnoho dalšího.

16995619 ARES
DIČ CZ520512108
Vznik 1992
Mobily 725 527 439
Ing. Stanislav Vacík (majitel)
  • Harsoft, kontakt Harsoft, úprava vody, úprava vody pro bytové jednotky, úprava vody pro kotelny, úprava vody pro hotely, dodávka zařízení na úpravu vody, instalace zařízení na úpravu vody, dodávky technologií úpravy vody pro průmysl, změkčení vody, modernizace úpraven vody, změkčovací filtry, potrubní filtry, dávkovací čerpadla, dávkování chemikálií, dávkování chemie, měření a regulace, multifunkční filtry OPTIM MULTI, úprava vody reverzní osmózou, odstranění železa manganu, dezinfekce vody, UV lampy, technologie úpravy vod, servis zařízení úpravy vody, rekonstrukce provozů úpraven vody, modernizace provozů úpraven vody, ošetření rozvodů TV, ošetření kotelní vody, ošetření chladicích okruhů, projekty technologií úpravy vody pro průmysl, dodávky technologií úpravy vody pro průmysl, dávkovací pracoviště, prodej ekologických čisticích prostředků, změkčovací filtry, potrubní filtry, odstranění železa z vody, odstranění manganu z vody, odželeznění vody, odmangování vody
  • Zabýváme se technologiemi úpravy vod. V oboru technologie úpravy vody, MaR a aplikace řídicích systémů máme dlouholeté zkušenosti. 

    K činnostem naší firmy patří úprava vody pro bytové jednotky, kotelny a malé technologie. V rámci této služby vám poskytujeme rozbor vody, analýzu výsledků rozboru vody, návrh řešení úpravy vody, dodávku a instalaci zařízení na úpravu vody a mnoho dalšího. 

    Dále provádíme servis zařízení úpravy vody, rekonstrukce a modernizace provozů úpraven vody, ošetření rozvodů TV, projekty a dodávky technologií úpravy vody pro průmysl, řízení technologických procesů, návrhy, výrobu a instalaci dávkovacích pracovišť a prodej a dodávky ekologických čisticích prostředků