CNC invest, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Polygrafická 679/16, 108 00 Praha 10 - Malešice Bezdlužná Ověřená firma

Získejte kvalitní CNC obráběcí stroje od CNC invest, s.r.o. V CNC invest se specializujeme na prodej CNC soustruhů, dlouhotočných automatů a CNC profilových brusek pro broušení rovinné i na kulato. Poskytujeme záruční a pozáruční servis obráběcích strojů.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
27898164 ARES
DIČ CZ27898164
Vznik 1990
  • cnc řízení, dodávky strojů s CNC řízením, prodej obráběcích strojů, CITIZEN, ROMY, AR FILTRAZIONI, MITROTEST, CAD/CAM systémy, vypracování komplexní technologie, poradenská činnost, CNC obráběcí stroje Tongtai, Romi, HARDINGE – BRIDGEPORT, CITIZEN CINCOM, SNK, SNK NISSIN, YASDA, NIIGATA, MICROTEST, PUMORI, prodej, servis, technologie, soustruhy, kovoobráběcí centra, frézky, upínací a řezné příslušenství, poradenství v oboru kovoobrábění, CNC soustruhy, CNC obráběcí stroje, dlouhotočné automaty, brusky profilové, CNC profilové brusky, rovinné a na kulato, CNC profilové brusky pro broušení rovinné i na kulato, servis obráběcích strojů, záruční a pozáruční servis obráběcích strojů, konvenční CNC soustruhy, vícerevolvérové CNC soustruhy, CNC centra, horizontální CNC centra, vertikální CNC centra
  • V CNC invest, s.r.o. se zabýváme prodejem obráběcích strojů světových značek. Zastupujeme značky jako je CITIZEN Cincom, CITIZEN Miyano, YASDA, Niigata, SNK, AMADA, Shigiya, HARDINGE-BRIDGEPORT, ROMI, MATEC a Tongtai.  Nabízíme vám široký sortiment produktů – dlouhotočné automaty, CNC soustruhy, konvenční a vícerevolvérové CNC soustruhy, horizontální a vertikální CNC centra a CNC profilové brusky.  Součástí našich služeb je odborná instalace strojů a jejich uvedení do provozu, záruční a pozáruční servis, dodávky náhradních dílů a konzultace ve všech fázích pořízení CNC strojů.