Sportovní areál Horní Počaply, příspěvková organizace

Provozujeme sportovní areál se zaměřením na fotbal, basketbal, házenou, hokejbal, tenis, cyklistiku, badminton a další sporty. Součástí areálu je restaurace s příjemným posezením. Náš areál je ideální pro konání sportovních soustředění a firemních akcí. Zajišťujeme i ubytování.

72554223 ARES
Vznik 2011
Sociální sítě facebook.com
  • sportovní areál, veřejné tábořiště, labská cyklostezka, sportovní soustředění, víceúčelové hřiště, tenis, autocemp, autocamp, autokemp, autokamp, auto kemp, firemní akce, sportovní akce, sportovní rybaření, rybaření na Labi, tenisové kurty, ubytování, pronájem salónku, stravování, soustředění fotbal, pobyty pro sportovce, soustředění hokej, ubytování pro cyklisty, letní soustředění, soustředění pro děti, cyklostezka, soustředění, restaurace, fotbal, basketbal, házená, nohejbal, hokejbal, tenis, cyklistika, badminton, stolní tenis, aerobic, speed badminton, in-line brusle, rybolov, volejbal, fotbalové hřiště, multifunkční hřiště, volejbalové hřiště, nohejbalové hřiště
  • Sportovní areál Horní Počaply nabízí širokou škálu sportů – fotbal, basketbal, házená, hokejbal, tenis, cyklistika, badminton, stolní tenis, aerobic, speed badminton, ogo, in-line brusle, eboards, volejbal, nohejbal a rybolov.

    Součástí areálu je restaurace, která otevřena během provozní doby sportovního areálu a v rámci akcí.

    Ubytovat se je možné v dvoulůžkových, třílůžkových i čtyřlůžkových pokojích. Spolu s ubytováním je možné si objednat stravování formou snídaní, večeří nebo polopenze.