Česká zahradnická akademie Mělník - střední škola a vyšší odborná zahradní škola Mělník

Jsme střední škola a vyšší odborná škola se zahradnickým zaměřením. Nabízíme např. obor Zahradnictví se specializací na floristickou tvorbu, zahradní architekturu, vinařství a zpracování zahradnických produktů a na květinového farmáře. Přihlaste se na naši zahradnickou školu a studujte v příjemném prostředí s moderním vybavením.

00069221 ARES
DIČ CZ00069221
Vznik 1885
Telefony 315 636 111
Mobily 603 317 700
Sociální sítě facebook.com
Ing. Anna Richterová (ředitelka školy)
PhDr. Ladislav Pytloun, Ph.D. (statutární zástupce, VOŠ)
Ing. Jindřiška Hejtyková (školní statek Mělník)
ČZA Mělník (školní květinová prodejna)
  • Střední škola, vyšší odborná škola, vinařství, kurz komplexní péče o dřeviny, floristický seminář, květinová prodejna, domov mládeže Mělník, zahradní architektura, navrhování zahrad, návrhy zahrad, floristická tvorba, zahraniční praxe, stáže, rekvalifikační kurzy, odborné kurzy, kurz ochrany rostlin, Floristické kurzy, Sadovnická projekce pro Windows, školní statek Mělník, zlaté nůžky Bahco, řez ovocných stromů, vína, rostlin, ČZA Mělník, SŠ Mělník, VOŠ Mělník, zahradnická škola, zahradní škola, obory středních škol, obor zahradník, obor zahradnictví, svatební kytice, květinářství, smuteční kytice, zahradnictví, přijímací zkoušky, přijímačky nanečisto, stravování pro veřejnost, obědy, ubytování, domov mládeže, ubytování pro studenty, ubytování na Mělnicku, prodej vína, VOŠ zahradnická, vinařská škola, obor vinařství, arboristika, arboristická konference, květinový farmář, zahradní a krajinná tvorba, zpracování zahradnických produktů, floristika, florista, vinař, maturitní obory
  • Na České zahradnické akademii Mělník nabízíme unikátní vzdělávací obory. 

    Nabízíme 4letý maturitní obor Zahradnictví (41-44-M/01) se specializací na floristickou tvorbu, zahradní architekturu, vinařství a zpracování zahradnických produktů a na květinového farmáře. Studium je zakončeno maturitní zkouškou. 

    Dále nabízíme 3letý učební obor Zahradník (41-52-H/01) se specializací na floristu a na vinaře, ovocnáře. Studium je zakončeno získáním výučního listu. 

    Studovat u nás můžete i vyšší odbornou školu v oboru Zahradnictví (41-44-N/01) – zahradní a krajinná tvorba, která je zakončena absolutoriem.