BAG Diagnostics GmbH - organizační složka

Hledáte spolehlivého dodavatele diagnostických testů? V BAG Diagnostics GmbH se zabýváme prodejem diagnostik. Specializujeme se na typizace HLA, diagnostiku červených krvinek, virologickou diagnostiku, humánní genetiku, celiakii a genetické testování. Naší specializací je i PCR diagnostika.

27569616 ARES
DIČ CZ27569616
Vznik 2006
Telefony 286 840 508
Mobily 777 227 437
Mgr. Soňa Pěničková (jednatelka)
RNDr. David Elsnic (obchodní zástupce)
MUDr. Irena Bočkovská (obchodní zástupkyně)
  • diagnostika HLA, HLA testy, HLA typizace, transfuzní diagnostika, diagnostika červených krvinek, typizace erytrocytů, ERY SPOT® SSO Systém, metoda PCR-SSO, stanovení krevních skupin, typizace krevních skupin, diagnostické testy, výroba diagnostických testů, výroba diagnostických prostředků, prodej diagnostických testů, prodej diagnostických prostředků, prodej diagnostik, ABO - séra, Anti - Rh- séra, Coombsova séra, antihumánní globuliny, Vzácná séra, Enzymy, doplňkové reagencie, pomůcky pro typizaci krevních skupin, virová diagnostika, virologie, covid19, metoda RT PCR, RT PCR test na přítomnost viru SARS-COV-2, PCR diagnostika, humánní genetika, testy pro predispozice k nemoci celiakie, bechtěrevova choroba, narkolepsie, celiakie, genetické testování
  • Věnujeme se výrobě diagnostických prostředků již po několik desítek let. Jsme renomovaná rodinná společnost, kterou založil v roce 1947 Gothard Sachsenberg.

    V BAG Health Care GmbH jsme začínali jako výzkumná laboratoř. S rozvojem vědecké činnosti jsme začali dodávat připravená média a později i vlastní séra pro typizace krevních skupin a HLA typizace. V roce 1996 jsme začali s produkcí vlastních diagnostik založených na PCR. V roce 2018 se naše společnosti BAG Health Care rozdělila na několik divizí. Diagnostická část se zaměřením primárně na hematologicou a HLA diagnostiku nově nese jméno BAG Diagnostics.

    V BAG Diagnostics se specializujeme na diagnostiku HLA, diagnostiku červených krvinek, virologickou diagnostiku a humánní genetiku.