HELLASCO spol.s r.o.

Zabýváme se dovozem a vývozem kosmetických výrobků. Nabízíme vám širokou škálu kvalitních surovin do kosmetických přípravků, jako jsou éterické oleje, rostlinné oleje, parfémové kompozice, aromata, rostlinné extrakty a aktivní látky. V naší nabídce naleznete silice z celého světa.

16948939 ARES
DIČ CZ16948939
Vznik 1991
Telefony 272 702 221
Ing. Jaroslav Řeřicha (jednatel)
  • hellasco, éterické oleje, rostlinné oleje, silice francouzské provenience, silice z celého světa, parfémové kompozice, rostlinné extrakty plantafluid, aromata, slaná aromata, kořenitá aromata, rostlinné extrakty, flakóny, parfémová kompozice, aktivní látky, aktivní látky pro kosmetiku, aktivní přísady, silice, plastové obaly, kelímky, obaly pro kosmetiku, zákaznická podpora, poradenství
  • V HELLASCO spol. s r.o. se věnujeme dovozu a vývozu kosmetických výrobků již od roku 1991. Distribuujeme širokou škálu kvalitních surovin do kosmetických přípravků – éterické oleje, parfémové kompozice, aromata, aktivní látky, rostlinné extrakty a rostlinné oleje. 

    Distribuujeme také obaly pro kosmetické a farmaceutické přípravky. Zajistíme pro vás i probarvení a potisk obalu. 

    Mezi nejvýznamnější země, do kterých importujeme patří Francie, Německo, Rakousko, Velká Británie, Švýcarsko a Austrálie.