NOACK ČR, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Bucharova 2657/12, 158 00 Praha 13 – Stodůlky Bezdlužná Ověřená firma

Působíme jako vyhledávaný dodavatel krmiv, krmných směsí a krmných aditiv. Nabízíme kvalitní produkty pro veterinární a potravinářskou diagnostiku – kontrola hygieny potravin, detekce kontaminantů potravin atd.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Google recenzí
  • zemědělské produkty, suroviny, krmné směsi, Danisco dupont, Garant, silážování, silážní plachty, kontrola hygieny potravin, potravinářská diagnostika, Elisa testy, detekce kontaminantů potravin, krmiva, krmná aditiva, zdraví zvířat, bypass protein, omega 3, modulace bachoru, optimalizace bachorového ph, stimulace mikroflóry, odchov telat, bypass krmiva, podpora užitkovosti zvířat, speciální krmiva, agilita střeva, proteinová výživa, krmné enzymy, probiotika, prebiotika, složení krmné dávky, silážní přípravky, silážní doplňky, zakrývání siláží, silážní fólie, podkladové plachty, fólie na stěny silážních žlabů, měření sušiny, veterinární diagnostika, alergeny v potravinách, mykotoxiny, NIR analyzátory
  • Jsme marketingová a obchodní firma, která působí v České republice již od roku 1991. Jsme součástí mezinárodní skupiny NOACK GROUP se sídlem v Rakousku. 

    Dodáváme krmiva a krmná aditiva. Na českém trhu zastupujeme přední světové výrobce komponentů do krmiv. Dále dodáváme silážní přípravky a další potřeby pro výrobu siláží té nejvyšší kvality.

    Disponujeme komplexní nabídkou kvalitních produktů určených pro veterinární diagnostiku – diagnostika veterinárních nákaz a potravinářskou diagnostiku – zajištění bezpečnosti a kvality potravin.