Dibelka Petr – VZDUCHOTECHNIKA

3.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Františka Kadlece 1540/3, 180 00 Praha 8 – Libeň Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem, servisem, dodávkami a montážemi vzduchotechniky a klimatizací. Instalaci vzduchotechniky a klimatizací zabezpečujeme v rodinných domech, bytech, firemních a průmyslových prostorech. Nabízíme možnost dodání klimatizačního zařízení v rozsahu tepelného čerpadla.

Recenze

3.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
18939970 ARES
DIČ CZ6006030470
Vznik 1992
Mobily 602 335 677
Petr Dibelka (jednatel)
Kateřina Dibelková (asistentka)
  • VZT, PPK, servis VZT, vzduchotechnika, klimatizace, klimatizační jednotky, klima, poradenství, revize, požární klapky, tepelná čerpadla, zprovoznění starších zařízení, větrání rodinných domů, průmyslová větrání, průmyslové odsávání, prodej vzduchotechniky, dodávky vzduchotechniky, montáže vzduchotechniky, instalace vzduchotechniky, servis vzduchotechniky, opravy vzduchotechniky, revize vzduchotechniky, demontáž vzduchotechniky, prodej klimatizace, montáž klimatizace, instalace klimatizace, servis klimatizace, opravy klimatizace
  • Jsme specialisté na vzduchotechniku a klimatizace

    Poskytujeme vám komplexní služby pro výměnu vzduchu v interiéru. Vzduchotechniku instalujeme v novostavbách i stávajících objektech.

    Zakupte u nás vzduchotechnické zařízení a my vám ho dodáme na domluvené místo a odborně ho nainstalujeme. 

    Poskytneme vám i záruční a pozáruční servis. Mezi naše další služby patří demontáž stávajícího zařízení, dodávka a montáž nového zařízení.

    Dále provádíme revize vzduchotechniky