BRT servis s.r.o.

Zabýváme se prodejem měřicích strojů Wenzel. Nabízíme 3D souřadnicové měřicí stroje, průmyslové tomografie, stroje na měření ozubení a další. Pro uživatele souřadnicových měřicích strojů Wenzel zajišťujeme kompletní služby. Provádíme servis měřicích strojů a kalibrace měřicích strojů.

26164663 ARES
DIČ CZ26164663
Vznik 2000
Telefony 272 740 240
Sociální sítě facebook.com
  • Wenzel Brt, BRT servis, kontakty BRT servis, souřadnicové stroje Wenzel, souřadnicové měřicí stroje, 3D měřicí stroje, Wenzel, CNC, měření ozubení, kalibrace měřicích strojů, ověření přesnosti podle ISO 10360, kompletní služby pro souřadnicové měřicí stroje Wenzel, instalace měřicích přístrojů, kalibrace strojů Wenzel, modernizace starších strojů, produkty Wenzel, manuální 3D souřadnicové měřicí stroje, malé 3D souřadnicové měřicí stroje, střední 3D souřadnicové měřicí stroje, velké 3D souřadnicové měřicí stroje, průmyslová tomografie, servis měřicích strojů, zkušební laboratoř na 3D, akreditovaná laboratoř, akreditovaná měřicí laboratoř, akreditovaná laboratoř na kontrolu meřicích zařízení, akreditované zkoušky na 3D, zkušební laboratoř
  • Prodáváme produkty značky Wenzel. V naší nabídce naleznete souřadnicové měřicí přístroje, měřicí stroje do výroby, stroje na měření ozubení, průmyslové tomografie, RA stroje pro designová studia a stroje na optické vysokorychlostní skenování.

    Dále zajišťujeme kompletní služby pro uživatele souřadnicových měřicích strojů značky Wenzel na českém trhu i v zahraničí. Provádíme instalace měřicích přístrojů, kalibrace a ověření přesnosti, školení obsluhy, záruční a pozáruční servis a modernizace starších strojů. Poskytujeme poradenství a technickou podporu.