Advanced Engineering, s.r.o. – strukturální analýzy, optimalizace, pasivní bezpečnost

Jsme specialisté na Computer Aided Engineering, počítačové simulace a optimalizace ve vývoji produktů v automobilovém, leteckém a strojírenském průmyslu. Provádíme technické výpočty, optimalizace strojírenských produktů, FEM statické analýzy a další. Dodáváme průmyslový software HyperWorks, Inspire a další od Altair Engineering Inc.

27456048 ARES
DIČ CZ27456048
Vznik 2006
Sociální sítě linkedin.com , youtube.com
Ing. Hynek Purš (jednatel)
Ing. Petr Havlena (jednatel)
  • Advanced Engineering, Computer Aided Engineering, technické výpočty, průmyslový software, optimalizace strojírenských produktů, počítačové simulace, HyperWorks, FEM statické analýzy, počítačové simulace ve strojírenství, strukturální analýzy, matematické výpočty, optimalizace, crashtest analýzy, crach, analýzy, statistika, dynamika, statika, simulace, konečné prvky, pre-procesing, engineering
  • Jsme česká technologická firma, která se specializuje na počítačové simulace, produktový design, pevnostní analýzy a optimalizace konstrukcí a multi-fyzikální modelování a simulace.

    Zabýváme se také simulacemi nárazových zkoušek a pasivní bezpečností vozidel.

    Na trhu působíme od roku 2006. Od roku 2008, kdy jsme se stali distribučním partnerem americké softwarové a engineeringové společnosti Altair Engineering Inc., vedeme distribuci softwaru HyperWorks pro Česko a Slovensko.

    Naše služby poskytujeme zejména automobilovému, leteckému a strojírenskému průmyslu.