NOVAX

3.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Wolkerova 147/6, 417 02 Dubí Bezdlužná Ověřená firma

V NOVAX se specializujeme na prodej vah, pokladen a platebních terminálů. Pokladny prodáváme jak pro obchod, tak i pro restaurace. Nabízíme vám i pokladní software Conto a širokou škálu příslušenství k pokladnám. Součástí našich služeb jsou akreditované kalibrace vah.

Recenze

3.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
13327381 ARES
DIČ CZ6804201712
Vznik 1992
Telefony 417 571 892
Mobily 602 475 175
  • pokladny, pos terminály, kalibrace vah, úřední ověřování vah, obchodní váhy, průmyslové váhy, automobilové váhy, nápravové váhy, váhy s výpočtem ceny, počítací váhy, podlahové váhy, univerzální váhy, paletové vozíky s váhou, jeřábové váhy, silniční váhy, akreditovaná kalibrace vah, registrační pokladny, pokladní systémy, počítačky bankovek, počítačky mincí, snímače čárových kódů, pokladní zásuvky, dotykové pokladny, dotykové pokladny, pokladní software, pokladní software Conto, zákaznické displeje, kasa fik, POS dotykový sytém, mincovníky, cenovky, kotoučky do pokladen, barvící válečky, pagery pro restaurace, příslušenství k pokladnám, scannery, tiskárny, peněžní zásuvky, zákaznické displeje, platební terminály, platební terminál FiskalPRO, platební terminál SUNMI
  • Nabízíme vám širokou škálu vah (obchodní, průmyslové, automobilové a nápravové váhy) a registračních pokladen pro obchod i restaurace, včetně pokladního softwaru Conto a příslušenství k pokladnám.

    Dále vám nabízíme platební terminály, cenovky na zboží, mincovníky, pagery pro restaurace a počítačky mincí a bankovek. U nás zakoupíte kvalitní výrobky tuzemských i zahraničních firem.

    K našim službám patří i poradenství, instalace do provozoven, včetně prvotního zaškolení obsluhy a základního naprogramování systémů. Provádíme i úřední ověřování vah (cejchování, kalibrace) ve spolupráci s ČMI.