VINYL-FLEX, s.r.o.

Jsme prvním a největším výrobcem a prodejcem plastových krytek VINYL-FLEX® v České republice se sídlem v Ústí nad Labem. Kromě výroby pružných plastových krytek vyrábíme nástroje pro speciální krytky. Provádíme úpravy krytek a povrchové úpravy plastem.

Mgr. Jaroslava Kytlerová (jednatel)
Jaroslav Kytler (jednatel)
  • plastové krytky, pružné plastové krytky, ochranné plastové krytky, povrchové úpravy plastem, poplastování kovových dílů, plastové průhledné trubičky, plastové trubičky, krytky na nástroje, univerzální držáky, potisk plastových krytek, potisk plastových výrobků, nástroje pro speciální krytky, ploché krytky, hranaté krytky, úprava krytek, poplastování, výroba nástrojů, výroba prototypů, zámečnické práce, soustružnické práce, výroba na zakázku, ochrana závitů trubek, ochrana přírub, ochranné zakončení trubek, ochranné zakončení hadic, ochranné zakončení drátů, ochranné zakončení kabelů, ochranné uzávěry proti nežádoucímu znečištění, ochranné masky při povrchových úpravách a transportu, rukojeti nářadí, ochrana páček, ochrana kohoutů, pružné ochranné kytky válcové, pružné ochranné krytky ploché, pružné ochranné krytky jökl, pružné ochranné krytky s krčkem, pružné ochranné krytky s očkem, pružné ochranné krytky speciální, pružné ochranné krytky nestandardní
  • Ve VINYL-FLEX, s.r.o. se zabýváme výrobou a prodejem ochranných plastových krytek. Naše krytky nacházejí uplatnění jako ochrana závitů trubek a přírub, ochranné zakončení trubek, hadic, drátů a kabelů, ochranné uzávěry proti nežádoucímu znečištění, ochranné masky při povrchových úpravách a transportu nebo jako rukojeti nářadí. 

    Zabýváme se i úpravou krytek, povrchovou úpravou plastem a potiskem. 

    Nabízíme vám nejen finální plastové výrobky a povrchovou úpravu plastem, ale i různá technická řešení a výrobu prototypů, které by bylo možno naší výrobní technologií vyrábět.