ELI - PRO s.r.o.

Zabýváme se elektroinstalacemi v oblasti regulačních stanic plynu, kanalizačních podtlakových systémů a čerpacích systémů. Nabízíme vám komplexní dodávky, montážní a servisní práce. Se silnoproudými elektroinstalacemi máme dlouholeté zkušenosti.

25430998 ARES
DIČ CZ25430998
Vznik 2001
Libor Meisner (jednatel)
Bc. L. Svobodová (asistentka jednatele)
  • elektroinstalace, silnoproudá elektroinstalace, elektroinstalace regulačních stanic, elektroinstalace pro regulační stanice plynu, regulační stanice plynu, elektroinstalace pro kanalizační podtlakové systémy, kanalizační podtlakové systémy, elektroinstalace pro čerpací systémy, čerpací systémy, silnoproudá a slaboproudá elektroinstalace, rekonstrukce stávající elektroinstalace, přestavby stávajících el. regulačních systémů, výroba rozvaděčů NN, prohlídky elektroinstalací, revize elektroinstalace, revize dálkových přenosů dat, revize uzemnění a hromosvodů, elektro pro plynařství, elektro pro vodovody, elektro pro plynárenství, elektro pro vodovody, hromosvodová soustava, uzemňovací soustava, elektroinstalace stavební, elektroinstalace technologická, dálkové přenosy dat na dispečink, výroba el. rozvaděčů MaR pro řízení el. předehřevů a plynových kotlů
  • Naše společnost se specializuje na dodávky, montážní a servisní práce v oboru elektro pro regulační stanice plynu a podtlakové kanalizační systémy. V tomto oboru máme dlouholeté zkušenosti. Na trhu působíme již od roku 1993.

    Nabízíme vám komplexní dodávky včetně prací zajištujících el. instalaci, komplexní opravy a servis na poruchách el. instalace v objektech regulační stanice plynu.

    V rámci servisních prací provádíme opravy nefunkční silové části a regulace pro řízení el. předehřevů uvnitř regulační stanice plynu a plynových kotlů v kotelnách pro regulační stanice plynu a další opravy.