TECE Česká republika, s.r.o. - technologie inteligentního bydlení

3.7
★★★★★
★★★★★
(3)
Voctářova 2449/5, 180 00 Praha 8 - Libeň Bezdlužná Ověřená firma

Společnost TECE je globální výrobce sanitárních výrobků a instalačních systémů. Vyrábí sprchovací toalety, ovládací tlačítka pro WC a pisoáry, předstěnové systémy, sprchové žlábky, potrubní systémy a systémy pro podlahové topení.

Recenze

3.0
★★★★★
★★★★★
2 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
25169327 ARES
DIČ CZ25169327
Vznik 1997
Telefony 273 134 240
Mobily 728 794 880
Sociální sítě facebook.com , youtube.com
Aleš Daniel (Ředitel společnosti)
Lenka Horáková (Office & Finance Manager)
  • inteligentní domácnost, podlahové topení, vytápění, sprchové žlaby, sprchové žlábky, předstěnové systémy, tlačítka k WC, rozvody vody, rozvody topení, PEX potrubí, vícevrstvé potrubí, plastové potrubí, voda topení plyn, koupelny, sanitární stěny, lehké příčky, podlahové vytápění, sanitární technologie, podlahové topení, sprchové žlábky, odtokové systémy, koupelny, záchody, bidetovací záchody, bidetové záchody, sprchovací toalety, závěsné WC, odvodnění koupelny, potrubní systémy, předstěnové instalační moduly TECEbox, WC terminál TECElux, sprchovací toaleta TECEone, ovládací tlačítka pro WC a pisoáry, instalační profily, TECEprofil, TECEsystem, odvodňovací žlábky TECEdrainline, TECEdrainprofile, TECEdrainpoint S, Seal System, potrubní systémy TECEflex, TECElogo, TECEfloor
  • Společnost TECE působí na trhu jako globální výrobce sanitárních výrobků a instalačních systémů již více než 30 let. Sídlo společnosti je Emsdettenu. Výroba sanitárních systémů probíhá v Evropě i Asii. Po celém světě má společnost 22 poboček. 

    Mezi sortiment TECE patří sanitární technologie – předstěnové instalační moduly TECEbox, WC terminál TECElux, sprchovací toaleta TECEone a ovládací tlačítka pro WC a pisoáry. Dále instalační profily –  TECEprofil a TECEsystem, odvodňovací žlábky TECEdrainline, TECEdrainprofile, TECEdrainpoint S a Seal System a potrubní systémy – TECEflex, TECElogo a TECEfloor.