ENVI-PUR, s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(9)
Na Vlčovce 13/4, 160 00 Praha 6 – Dejvice Ověřená firma

Společnost ENVI-PUR, s.r.o. svojí dlouhodobou koncepční prací tvoří jednu z nejsilnějších českých společností, která působí v oblasti čištění a úpravy vody. Zabývá se vývojem, výrobou a dodávkami zařízení pro ekologii. Základní kameny portfolia tvoří čistírny odpadních vod, úpravny vody, nádrže na dešťovou vodu a recyklace vody. Další služby - řezání vodním a laserovým paprskem.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
9 Google recenzí
25166077 ARES
DIČ CZ25166077
Vznik 1997
Telefony 381 203 242
Mobily 731 629 789
Sociální sítě facebook.com , youtube.com
  • čištění odpadních vod, čistírny odpadních vod, čističky odpadních vod, ČOV, návrh čistíren odpadních vod, výroba čistíren odpadních vod, dodávka čistíren odpadních vod, lapáky tuků, plastové jímky, vodárenské filtrů, UV desinfekce, čistírny pro rodinné domy, domácí čističky odpadních vod, čistírny odpadních vod pro obce, čistírny odpadních vod pro města, čistírny odpadních vod pro průmysl, úprava vody, úprava vody pro domácnosti, úprava vody pro průmyslové podniky, úprava vody pro obce, úprava vody pro města, recyklace vody, nádrže na dešťovou vody, vyřízení dotace dešťovka, vodní audit, odstranění mikropolutantů
  • Zabýváme se hospodařením s vodou již od roku 1997. V současnosti patříme mezi nejvýznamější firmy v oblasti čištění, úpravy a recyklace vody. Našimi klienty jsou domácnosti, obce, města i průmyslové podniky.

    Vyrábíme menší čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty a chalupy. Vyrábíme i větší čistírny odpadních vod pro penizony, hotely atd. Pro obce, města a průmyslové podniky navrhujeme komplexní řešení pro čištění odpadních vod. U nás získáte komplexní služby od návrhu až po realizaci.

    Mezi naše další služby patří úprava vody pro domácnosti, menší provozovny, obce, města a průmyslové podniky, dále recyklace vody, vodní audit, odstranění mikropolutantů...