NOVAPAX CZ s.r.o.

Jsme specialisté na zrcadlové leštění a opravy forem. Provádíme TIG mikronavařování, laserové navařování a laserové gravírování, značení a popisování. Mezi naše další služby patří dodávky systémů pro leštění, lapování, broušení kovů a mikronavařování.

48587656 ARES
DIČ CZ48587656
Vznik 1996
Mobily 774 709 670
Ing. Irena Vlčková (jednatelka)
Miloš Pavlát (navařování)
Milan Hochman (prodej, servis)
  • leštění, nástroje na leštění, technologie na leštění, mikronavařování, TIG mikronavařování, mikronavařování pro nástrojárny, nástroje pro mikronavařování, pískovačky, ultrazvukové vany, laserové gravírování, laserové značení, laserové popisování, laserový popis, TIG navařování, laserové navařování, laserové svařování, svařování, navařovací lasery, svařovací lasery, lapování, broušení kovů, zrcadlové leštění, diamantové nástroje, pneumatické nářadí, mikromotory pro broušení, mikromotory pro leštění, brusné kameny, leštění kovů ultrazvukem, vybavení pro nástrojárny, nástroje, brusivo, kurzy, školení, broušení kovů, leštění kovů, návarové dráty
  • Jsme dodavatel systému pro leštění, lapování nástrojů a forem, který byl vyvinut naší mateřskou firmou NOVAPAX Kunststofftechnik GmbH.

    Dále dodáváme vše pro leštění, lapování, broušení kovů a mikronavařování od společnosti Botzian & Kirch GmbH. 

    Poskytujeme záruční i pozáruční servis na všechny námi dodávané přístroje.

    Mezi naše další služby patří laserové navařování forem a nástrojů, laserové gravírování a popisování.

    Pořádáme školení na leštění, TIG mikronavařování a laserové navařování.