Nutrade s.r.o.

Poskytujeme technické poradenství a distribuci surovin pro potravinářský průmysl. Nabízíme vitamíny, minerály, aromata, sladidla, proteiny, konopné extrakty a mnoho dalšího. Naše produkty jsou vyrobeny z kvalitních a zdravotně nezávadných surovin.

27108023 ARES
DIČ CZ27108023
Vznik 1993
Telefony 235 363 018
Ing. Jan Vidlák (jednatel)
Marek Vidlák (jednatel)
  • sladidla, syrovátkové proteiny, polotovary pro potravinářský průmysl, aromata, potravinářské ingredience, káva, vitamíny, minerály, proteiny, rostlinné extrakty, přírodní potravinářské ingredience, potravinářské ingredience, vitaminové směsi, minerální směsi, přípravky do pečiva, syrovátkové proteiny, stévie, aromatické látky, aromata, jogurtové prášky, konopný extrakt CBD, kontrola pěnivosti CO2, funkční suroviny, Omega-3, distribuce surovin pro potravinářský průmysl, distribuce ingrediencí, technické poradenství, pomoc při přípravě obchodních plánů?, obchodní doporučení na základě potřeb klienta?, identifikace investičních cílů a akvizic?, příprava a provedení due diligence?, poradenství v oblasti strategií optimalizace výnosů?, vědecké a technické výzvy řešené v komerčním kontextu?
  • Jsme vaším partnerem v potravinářském průmyslu. 

    Nabízíme vám technické a legislativní poradenství na míru – pomoc při přípravě obchodních plánů, identifikace investičních cílů a akvizic, poradenství v oblasti strategií optimalizace výnosů a další služby.

    Dále se zabýváme distribucí kvalitních ingrediencí. Z našich produktů vám nabízíme aromata, vitamíny, minerály, proteiny, přírodní ingredience, mléko, stévii, kontrolu pěnivosti CO2, funkční suroviny, snižování cukru, CBD konopný extrakt a omegu-3.