Střední umělecká škola v Liberci s.r.o.

Hledáte střední školu s výtvarným zaměřením? Přihlaste se na Střední uměleckou školu v Liberci se zaměřením na grafický design, počítačovou grafiku, webdesign, fotografickou tvorbu, film, animace a média. Škola nabízí studijní obor Grafický design a Užitá fotografie a média.

25019660 ARES
Vznik 1993
Weby suslbc.cz
Mobily 724 027 720
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
Zdeněk Švácha (ředitel)
Ing. Petra Kotěšovcová (zástupkyně ředitele)
  • střední školy, soukromé střední školy, střední školy s maturitou, střední umělecké školy, soukromé umělecké školy, multimediální tvorba, fotodesign, výtvarné kurzy, grafický design, počítačová grafika, webdesign, fotografická tvorba, film, animace, média, obor grafický design, obor užitá fotografie a média, obor výtvarná a uměleckořemeslná tvorba
  • Střední umělecká škola v Liberci s.r.o. je výtvarnou školou, která nabízí studijní obor Výtvarná a uměleckořemeslná tvorba, 82-41-M/ – 82-41-M/05 Grafický design (GD) a 82-41-M/02 Užitá fotografie a média (FM). Studium je zakončeno maturitní zkouškou. 

    Absolventi nacházejí široké uplatnění v grafických ateliérech, tiskárnách, reklamních agenturách, v tisku a TV nebo ve vlastní firmě. Mohou dále pokračovat ve studiu na vysokých školách spíše humanitního a výtvarného zaměření.