AGRA Český ráj a.s.

Zabýváme se živočišnou a rostlinnou výrobou. Nabízíme prodej hovězího masa z vlastního odchovu, prodej obilí, řepky, cukrové řepy a prodej sena. Provozujeme jídelnu ve Všeni. Dále nabízíme pronájem a prodej nemovitostí, pronájem zemědělské půdy a odkup zemědělské půdy. Součástí našeho areálu je Galerie Český ráj.

05325684 ARES
DIČ CZ05325684
Vznik 2016
Mobily 601 380 967
Sociální sítě facebook.com , facebook.com
Lukáš Jakubů, Dis. (provozní ředitel)
  • AGRA Český ráj a.s., kontakty AGRA Český ráj, rostlinná výroba, prodej obilí, prodej sena, prodej krmného obilí, prodej hnoje, živočišná výroba, bourárna, prodej hovězího masa, hovězí maso z vlastního odchovu, stravování, obědy, rozvoz obědů, pronájem zemědělské půdy, odkup zemědělské půdy, opravy zemědělské techniky, traktorová doprava, autodoprava, obrazová galerie, www.galerieceskyraj.cz, galerie český ráj, galerie obrazů český ráj, zemědělská výroba, kuchyň a jídelna ve Všeni, rozvoz obědů, opravy zemědělské techniky, traktorová doprava, automobilová doprava
  • Hlavní činností naší společnosti je zemědělská výroba. Zabýváme se jak živočišnou, tak rostlinnou výrobou. Nabízíme vám vlastní hovězího maso ze zvířat odchovaných ekologickým způsobem na pastvinách Českého ráje.

    V rámci rostlinné výroby se specializujeme na produkci obilí, řepky, cukrové řepy a krmivové základny pro živočišnou výrobu. 

    Provozujeme kuchyni a jídelnu ve Všeni, kde nabízíme obědy každý všední den. Obědy také rozvážíme. 

    Mezi naše další služby patří prodej krmného obilí a hnoje, opravy zemědělské techniky, pronájem a prodej výrobních a skladových prostor a další služby.