Střední škola stavební a strojní, Teplice, příspěvková organizace

Na Střední škole stavební a strojní, Teplice nabízíme široké spektrum učebních oborů a jeden maturitní obor. Studovat u nás můžete stavební, strojírenský, elektrotechnický, automobilní nebo dřevozpracující obor. Přihlaste se na naše učiliště a získejte výuční list nebo maturitu.

00497088 ARES
DIČ CZ00497088
Vznik 1973
Sociální sítě facebook.com
Mgr. Aleš Frýdl (ředitel)
Bc. Leona Škarková (sekretariát ředitele)
  • střední škola, střední škola stavební, střední škola strojní, střední škole stavební a strojní, středoškolské studium, stipendia, maturitní obory, učební obory, výuční list, učiliště, maturita, obor Autoelektrikář, obor Elektrikář, obor Instalatér, obor Karosář, obor Klempíř, obor Malířské a natěračské práce, obor Malíř a lakýrník, obor Mechanik opravář motorových vozidel, obor Obráběč kovů, obor Strojírenské práce, obor Strojní mechanik, obor Truhlář, obor Truhlářská a čalounická výroba, obor Zahradnické práce, obor Zedník a Zednické práce, obor Elektrotechnika
  • Na naší škole nabízíme 17 oborů vzdělání.

    Z učebních oborů nabízíme: Autoelektrikář, Elektrikář, Instalatér, Karosář, Klempíř, Malířské a natěračské práce, Malíř a lakýrník, Mechanik opravář motorových vozidel, Obráběč kovů, Strojírenské práce, Strojní mechanik, Truhlář, Truhlářská a čalounická výroba, Zahradnické práce, Zedník a Zednické práce. 

    Z maturitních oborů nabízíme: Elektrotechnika. 

    Součástí školy je školní jídelna v Teplicích a Duchcově a domov mládeže v Teplicích.