SŠ COPTH - Centrum odborné přípravy technickohospodářské, Praha 9 - Vysočany

3.3
★★★★★
★★★★★
(68)
Poděbradská 179/1, 190 00 Praha 9 – Vysočany Bezdlužná Ověřená firma

Na Střední odborné škole – Centrum odborné přípravy a gymnázium nabízíme mnoho zajímavých oborů. Nabízíme obory vzdělávání zakončené jak výučním listem, tak i maturitní zkouškou. Dále nabízíme nástavbové studium. Vedeme rekvalifikační kurzy pro dospělé. Přihlas se na naší střední školu a získej kvalitní vzdělání.

Recenze

3.7
★★★★★
★★★★★
3 Facebook recenzí
3.3
★★★★★
★★★★★
63 Google recenzí
4.5
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
14891212 ARES
DIČ CZ14891212
Vznik 2002
Telefony 266 039 035
Sociální sítě facebook.com
  • SŠ COPTH, Střední škola Praha, střední školy, střední odborné školy, střední školy s maturitní zkouškou, střední zkoušky s výučním listem, gymnázia, centrum odborné přípravy, centrum odborné přípravy technickohospodářské, učební obor ekonomika, obor podnikání, chemické obory, elektrotechnika, veřejnosprávní činnost, výuční list, automechanik, mechanik opravář, elektrikář, silnoproud, slaboproud, studijní obory, maturita, maturitní zkouška, vyučen, výuční list, elektronika, automobilová diagnostika, mechanik, elektrotechnik, autolektrotechnik, elektronika ,mechanik elektronik, mechanik silnoproudých zařízení, mechanik elektronických zařízení, elektrikář silnoproud, autoelektronika, chemici, zlatník a klenotník, umělecký rytec, výrobce kožedělného zboží, sedlář, krejčí, fotograf, kosmetické služby, kadeřník, mechanik elektrotechnik, rekvalifikační kurzy, COP G
  • Provozujeme střední školu se zaměřením na elektrotechniku a autoopravárenství, chemii a ekologii, životní prostředí, ekonomiku a veřejnosprávní činnost. Nabízíme vzdělání v mnoha oborech, které jsou zakončeny výučním listem, nebo maturitní zkouškou. Nabízíme také nástavbové studium

    Nabízíme tyto obory vzdělání, které jsou zakončeny výučním listem: Autoelektrikář, Automechanik, Elektrikář – silnoproud, Chemik, Kadeřník, Krejčí – dámské oděvy, Mechanik elektronických zařízení se zaměřením na zabezpečovací techniku, Umělecký rytec, Výrobce kožedělného zboží, Zlatník a klenotník.

    Obory vzdělání, které jsou zakončeny maturitní zkouškou: Autoelektronika a diagnostika vozidel, Farmaceutický chemik, Fotograf, Gymnázium, Kosmetické služby, Management obchodu a služeb, Mechanik elektronik – organizační a výpočetní technika, Mechanik silnoproudých zařízení, Veřejnosprávní činnost.