Beskydské uzeniny, a.s.

4.5
★★★★★
★★★★★
(34)
Příborská 520, 738 01 Frýdek-Místek Ověřená firma

Beskydské uzeniny Chodura nabízejí kvalitní a poctivé uzenářské produkty již od roku 1919. Firma vyrábí šunky nejvyšší jakosti, ale i šunky výběrové a standardní, párky, klobásy, salámy a zabijačkové výrobky.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
34 Google recenzí
26790203 ARES
DIČ CZ26790203
Vznik 2002
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • UZENÁŘSTVÍ CHODURA, UZENÁŘSTVÍ CHODURA kontakt, beskydské uzeniny, uzeniny, uzenářství, řeznictví, řeznictví a uzenářství, maso a masné výrobky, drobné masné výrobky, vařené masné výrobky, měkké salámy, bezlepkové výrobky, šunkové delikatesy, masna, trvanlivé uzenářské výrobky, špekáček, uzenářské výrobky, grilovací speciality, vídeňské párky, telecí párky, párky, šunky, slanina, klobásy, salámy, párečky na gril
  • Zabýváme se výrobou kvalitních a poctivých uzenin Chodura. Historie značky Chodura se začala psát už v roce 1919, kdy si pan Karel Chodura pronajal svůj krámek v Ostravě. Jeho výrobky se staly vyhlášenými pro jejich kvalitu po celé severní Moravě. Dnes se při výrobě držíme tradičních postupů.

    Specializujeme se zejména na výrobu šunek nejvyšší jakosti, ale i šunek výběrových a standardních. Dále vyrábíme telecí a vídeňské párky, salámy, uzená masa a párečky na gril. 

    Provozujeme přes 20 kamenných prodejen Chodura.