TM ELITEX s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(5)
Plukovníka Truhláře 1332, 512 51 Lomnice nad Popelkou Ověřená firma

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou. Nabízíme vám profesionální CNC obrábění kovů. Naší specializací je frézování a soustružení. Soustružíme až do délky 1050 mm a pr. 465 mm. Mezi naše další služby patří montáž skupin a celků. Máme vlastní oddělení kvality výroby.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
62024132 ARES
DIČ CZ62024132
Vznik 1994
Telefony 481 629 311
Radek Saska (jednatel)
Josef Saska (jednatel)
  • tm elitex, kontakt tm elitex, kovoobráběcí práce, obráběcí práce, kovovýroba, zakázková kovovýroba, soustružnická centra, zaměřování nástrojů, partner pro cnc obrábění, pětiosá obráběcí centra, vertikální obráběcí centra, upínací přípravky, seřizovací přípravky, měřicí přípravky, CNC obrábění, CNC obrábění kovů, obrábění kovů, CNC soustružení, soustružení, CNC frézování, frézování, výroba nástrojů, CNC broušení na kulato, CNC měření, montáž skupin a celků, kompletace montážních sestav, oddělení kvality, oddělení kvality výroby
  • Poskytujeme vám profesionální kovoobráběcí práce a kompletace montážních sestav. Na trhu působíme od roku 1994.

    Vlastníme moderní a výkonná CNC soustružnická, vertikální, horizontální i pětiosá centra s řídicími systémy Heidenhain, Siemens a Fanuc. 

    Vyrábíme díly pro strojírenský, dřevozpracující a automobilový průmysl.

    Montáže skupin a celků provádíme podle montážních předpisů zákazníka. Součástí montáže je i seřízení a odzkoušení sestavy.

    Naše firma disponuje oddělením kvality výroby, kde zkontrolujeme každý detail a dokážeme detekovat i ty nejmenší odchylky.