Restaurace TERASA

4.5
★★★★★
★★★★★
(770)
Kostomlatského sady 105/3, 277 11 Neratovice Bezdlužná Ověřená firma

V restauraci TERASA se specializujeme na argentinskou kuchyni. Připravujeme také lahodné pokrmy z španělské, české a středozemské kuchyně. V naší nabídce naleznete steaky, domácí těstoviny či tatarák. Připravujeme svatební hostiny. Navštivte naši argentinskou kuchyni, těšíme se na vás!

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
83 Facebook recenzí
4.4
★★★★★
★★★★★
687 Google recenzí
02039605 ARES
DIČ CZ8412100895
Vznik 2013
Mobily 721 006 226
Sociální sítě facebook.com
  • Terasa Neratovice, argentinská restaurace, restaurace, argentinská kuchyně, domácí těstoviny, domácí pasta, steaky, argentinské hovězí steaky, kuřecí steaky, polévky, předkrmy, saláty, deserty, chuťovky k pivu, vína, Plzeň, pivo, domácí limonáda, tapas, chuťovky, sangria, rumpsteak, čerstvé ryby, Carrpacio, kozí sýr, Beefsteak Tatar, tatarský biftek, tatarák, živá muzika, dětský koutek, svatby, svatební hostiny, večírky, zahrádka, letní bar, parkování, gril, Silvestr, Argentina, Španělsko, Pilsner Urqell, Prazdroj, cyklostezka, konference, catering, cateringové služby
  • Naše restaurace TERASA je založená na tradiční argentinské kuchyni s kvalitním hovězím masem Gauchos beef dováženým z Argentiny. Kromě argentinské kuchyně nabízíme i speciality z španělské, české a středozemské kuchyně.

    Připravujeme pro vás poctivé steaky, vynikající domácí pastu, rizoto, saláty, tradiční česká jídla a mnoho dalšího. Denně připravujeme pestré a bohaté obědy. V naší nabídce naleznete i široký výběr kvalitních vín.

    Zařídíme pro vás i svatební hostinu. Neváhejte a využijte našich netradičních cateringových služeb!