Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského, Praha 1, Truhlářská 22

Hledáte střední školu s vynikající přípravou pro studium na vysoké škole? Přihlaste se na naše gymnázium. Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského je všeobecné osmileté gymnázium. Pro studenty pořádáme adaptační kurzy, sportovní kurzy, výukové zájezdy do zahraničí a mnoho dalšího. Stravování zajišťuje školní jídelna.

60446218 ARES
Vznik 1996
Telefony 221 779 421
Mobily 602 162 674
PhDr. Kendíková Jitka (ředitelka)
  • gymnázium Praha 1, gymnázium Jiřího Gutha, Gutha, všeobecné osmileté gymnázium, gymnázium, osmileté gymnázium, všeobecně zaměřený studijní program, střední školy Praha 1, střední školy, školy s maturitou, střední školy s maturitou, všeobecné gymnázium, školní jídelny
  • Naše všeobecné osmileté gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského se nachází v centru Prahy v Truhlářské ulici. Studium je zakončeno maturitní zkouškou.

    V rámci studia se studenti učí 2 cizí jazyky. Jako první cizí jazyk se učí angličtinu a jako druhý cizí jazyk němčinu, nebo francouzštinu

    Pro studenty pořádáme mnoho zajímavých zájezdů a akcí. Studenti se mohou zúčastnit adaptačního kurzu, výukových zájezdů do zahraničí, sportovních kurzů, historických exkurzí atd.