S.A.W. CONSULTING s.r.o.

Společnost S.A.W. Consulting, s r.o. byla založena v březnu 2010 s hlavní náplní činnosti v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. V srpnu 2013 byl založen projekční ateliér v nově vzniklém středisku v Ústí nad Labem a rozšířeny poskytované služby. V současné době naše společnost poskytuje služby v oblasti projektové činnosti ve výstavbě, výkonu technického dozoru stavebníka, koordinátora BOZP na staveništi, bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci (BOZP) a požární ochrany (PO).

Naším cílem je nabídnout každému klientovi individuální, optimální a hlavně profesionální řešení. Zaměstnanci naší firmy mají dlouholeté zkušenosti a profesionální vystupování.

28718836 ARES
DIČ CZ28718836
Vznik 2010
Jaroslav Zavadil, DiS. (jednatel)
Iveta Sochorová (sekretariát)
Zlata Bradáčová, DiS.
Ing. Jiří Henych
Ing. Eva Dragounová
Andrea Mašková
Ing. Dáša Štarmanová
  • projektové činnosti, projektová činnost ve výstavbě, pozemní stavby, pozemní komunikace, mosty, inženýrské konstrukce, vodohospodářské stavby, technické dozory, technický dozor stavebníka, přípravy staveb, inženýrské činnosti, vizualizace, koordinátor BOZP na staveništi, bezpečnost práce - BOZP, požární ochrana - PO, školení BOZP a PO, revize technických zařízení