Alfa Universum L.K. s.r.o.

Specializuji se na soft skills a mentální trénink. Pořádám skupinové akce pro firmy i veřejnost: semináře, přednášky a worskhopy, realizuji individuální poradenství: NLP konzultace a koučování, mentální trénink, specializované poradenství osobního rozvoje, firemní koučink na míru dle profesního zařazení.
Učím psychologické a asertivní postupy, které posílí vaši psychickou odolnost v běžném i profesním životě, pomohou vám zlepšit výsledky v komunikaci a vyjednávání.
Jmenuji se Lenka Kubáčová. V profesním světě jsem mentální trenér, NLP konzultant a kouč, lektor soft skills a osobního růstu. Mojí specializací je lidská mysl.
Věnuji se mentálnímu tréninku a NLP přístupům, úspěšné komunikaci, rétorice a řeči těla, prezentaci a veřejnému projevu, asertivním přístupům, zvládání konfliktů a sebeprosazení, vnitřní motivaci a syndromu vyhoření, týmové komunikaci a spolupráci, psychologii v oblasti vztahů, obchodu a vedení lidí, metodám vědomého a aktivního života, duševního zdraví a radostného bytí, sebepoznání a osobnímu růstu.

02659531 ARES
Vznik 2014
Telefony 605 744 569
Sociální sítě linkedin.com , facebook.com
Lenka Kubáčová (jednatel společnosti, lektor, NLP konzultant a kouč)
  • kurzy a semináře soft skills, školení osobního rozvoje, poradenství, koučování, NLP konzultace, mentální trénink, emoční vývoj dítěte, řeč těla, skryté manipulace v komunikaci, asertivita, sebereflexe, psychologie a psychika, vnitřní motivace, syndrom vyhoření, úspěšná prezentace a sebeprosazení, rétorika, jak z řeči těla poznat lháře, jak uspět u výběrového pohovoru, manažerské a obchodní dovednosti