LIPEX PLUS spol. s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(45)
Kvítkov 8, 470 01 Česká Lípa Ověřená firma

Nabízíme vám autorizovaný servis a prodej vozidel Honda a Citroën. V našem autoservisu provádíme veškeré mechanické opravy, diagnostiku vozů, geometrie kol 3D, servis autoklimatizací, pneuservis a mnoho dalších servisních prací. Dále se specializujeme na prodej zahradní techniky Honda a Vari.

Recenze

4.4
★★★★★
★★★★★
45 Google recenzí
25008811 ARES
DIČ CZ25008811
Vznik 1996
Telefony 487 823 982
Mobily 603 536 830
  • zahradní technika Honda, autorizovaný servis vozů Honda, autorizovaný servis vozů citroën, autoservis, pneuservis, STK, emise, leasing, úvěrový prodej vozidel, čištění interiérů, autoklimatizace, plnění klimatizace, geometrie kol 3D, zahradní technika Vari, autorizovaný prodej vozů Honda, autorizovaný prodej vozů citroën, prodej vozidel, prodej zahradní techniky, servis zahradní techniky, zahradní stroje, zahradní stroje vari, ruční mytí vozidel
  • Podnikáme v oblasti automotive, pohostinství, realit a dalších oblastech.

    Jsme autorizovaným prodejcem a servisem vozů Honda a Citroën. Prodáváme nové i ojeté vozy. Máme pro vás i vozy skladem. V našem servisu provádíme pravidelné prohlídky, záruční i pozáruční opravy, pneuservis, přípravu na STK, prodej originálních náhradních dílů atd.

    Specializujeme se také na prodej kvalitní zahradní techniky Honda a Vari. Poskytujeme i autorizovaný servis zahradní techniky.