3MONT CONSTRUCTION s.r.o.

4.8
★★★★★
★★★★★
(146)
Opolánky 75, 289 06 Opolánky Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se prodejem garážové techniky a venkovní i vnitřní stínicí techniky. Nabízíme kvalitní garážová vrata Hörmann a 3M. V oblasti stínicí techniky vám nabízíme venkovní rolety, venkovní žaluzie, markýzy, interiérové žaluzie a další techniku.

Recenze

4.7
★★★★★
★★★★★
46 Facebook recenzí
4.9
★★★★★
★★★★★
100 Google recenzí
03788571 ARES
DIČ CZ03788571
Vznik 2015
Weby 3mont.cz
Mobily 702 346 831
Sociální sítě facebook.com
Filip Zielinský (jednatel)
  • garážová vrata, sekční garážová vrata, rolovací garážová vrata, výklopná garážová vrata, dvoukřídlá garážová vrata, zateplená garážová vrata, nezateplená garážová vrata, vrata na míru, stínicí technika, venkovní rolety, podomítkové venkovní rolety, venkovní žaluzie, venkovní markýzy, sítě proti hmyzu, vnitřní žaluzie, látkové roletky, plisé, hliníkové vchodové dveře, plastová okna, zabezpečovací systém, Jablotron 100
  • Dodáváme a montujeme garážová vrata a venkovní i vnitřní stínicí techniku.

    V naší nabídce naleznete sekční, rolovací, výklopná, dvoukřídlá, zateplená i nezateplená garážová vrata. Nabízíme jak normovaná vrata, tak i vrata na míru.

    V oblasti stínicí techniky nabízíme pro váš exteriér venkovní rolety standardní i podomítkové, venkovní žaluzie, venkovní markýzy na terasu a sítě proti hmyzu. Do interiérů nabízíme vnitřní žaluzie, látkové roletky a plisé.

    Dále se zabýváme prodejem hliníkových vchodových dvěří, plastových oken a zabezpečovacího systému Jablotron 100.