KOVOŠROT LORENZ, s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(40)
Podnikatelská 553, 190 11 Praha 9 – Běchovice Ověřená firma

Provozujeme kovošrot a autovrakoviště. V našem kovošrotu provádíme výkup kovů, svoz a zpracování kovového odpadu. Vykupujeme také autovraky, papír a plast. Dále se specializujeme na ekologickou likvidaci vozidel.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
40 Google recenzí
26735601 ARES
DIČ CZ26735601
Vznik 2002
Mobily 602 283 825
  • kovošrot, autovrakoviště, výkup kovových odpadů, výkup kovů, svoz kovových odpadů, zpracování kovových odpadů, výkup železného šrotu, výkup barevných kovů, výkup papíru, prodej kovových odpadů, železo, měď, hliník, barevné kovy, slitiny, nakládání s opady, výkup nákladních vozů, výkup vozů, recyklace kovů, ekologická likvidace vozidel, ekolikvidace vozidel, likvidace vozidel, výkup autovraků, odtažení autovraku zdarma, autovrakoviště Zdice, recyklace autovraků, likvidace vozidel, výkup papíru, kartonů, výkup plastů, demolice, demoliční práce, autodoprava, likvidace nebezpečných odpadů, likvidace ostatních odpadů, likvidace technologických celků, poradenství v oblasti ekologie
  • V KOVOŠROT LORENZ, s.r.o. se zabýváme výkupem, svozem a zpracováním kovových odpadů. Vykupujeme nejen železný šrot a barevné kovy, ale i autovraky, papír a plasty. Svoz vykupovaného zboží realizujeme vlastními vozy.

    Dále provozujeme autovrakoviště a prodáváme použité náhradní díly, příslušenství pro vozidla a pneumatiky.

    K činnostem naší firmy patří i ekologická likvidace vozidel včetně bezplatného odtažení a výhodného výkupu. 

    V neposlední řadě se věnujeme demolicím, likvidacím nebezpečných odpadů, ostatních odpadů a technologických celků.