Projekty RD - ANDAMI, s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(11)
Náměstí Přemyslovců 166/17, 288 02 Nymburk Bezdlužná

Architektonický a projektový ateliér byl založen v roce 1992 a od té doby klientům z celé republiky pomáhá s plněním snu o bydlení v rodinném domě. Nabízí služby od prvních konzulací až po odevzdání dokumentace a na základě individuální dohody i výkon autorského dozoru. Samozřejmostí jsou úpravy typových projektů. Typové projekty nabízí až ve třech energetických standardech. Základní jsou standardy energeticky úsporný a nízkoenergetický. U vybraných typových projektů pak i standard pasivní. U individuálního projektu řešení dohodneme tak, aby vyhovovalo požadavkům klienta.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
8 Facebook recenzí
4.7
★★★★★
★★★★★
3 Google recenzí
02384434 ARES
DIČ CZ02384434
Vznik 2013
Telefony 311 215 386
Sociální sítě facebook.com
Ing. Dalibor Andrejs (autorizovaný architekt, energetický specialista oprávněný zpracovávat energetické audity, posudky a)
Ing. Michaela Andrejsová (autorizovaný architekt, autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, energetický specialista oprávněný z)
Ing. Boleslav Plucnara (autorizovaný inženýr pro pozemní stavby)
  • projekční kanceláře, projektové práce, projekty, projektové dokumentace, projekty rodinných domů, projekty pasivních domů, typové projekty, individuální projekty, přehled domů, projekty energeticky úsporných domů, nízkoenergetické domy projekt, úsporné domy projekt, průkaz energetické náročnosti budovy,