ITveSkole.cz, o.p.s.

ITveSkole.cz, o.p.s., se sídlem Velflíkova 1429/6, 160 00, Praha-Dejvice, v okrese Praha 6 a v kraji Praha - město, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. O 1181, Městský soud v Praze. Právní forma Obecně prospěšná společnost. Založení v roce 2013. Pracuje u nás 10 - 19 zaměstnanců.

Předmětem podnikání je:
služby v oblasti výzkumu informačních a komunikačních technologií, výchovy a vzdělávání, a to mimo systém vzdělávání upravený zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ale i v systému škol a školských zařízení ve smyslu školského zákona, dojde-li k zápisu do školského rejstříku ve smyslu školského zákona, a dále v oblasti přípravy, realizace a administrace projektů
vzdělávání ve vhodných formách mimo systém vzdělávání upravený zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zaměřené zejména na a) vzdělávání pracovníků škol a školských zařízeníb) celoživotní všeobecné a odborné vzdělávání občanů, c) doplňování a prohlubování dosažené odborné kvalifikace občanů,d) rekvalifikace občanů a uchazečů o zaměstnání, e) jazykové kurzy a vzdělávání v používání cizích jazyků.
poskytování služeb mimo systém vzdělávání upravený zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zaměřených na a) poskytování vzdělávání a poradenství pedagogickým pracovníkům zejména v oblasti metodiky výuky, b) organizaci konferencí a seminářů pro vedení a pedagogické pracovníky všech typů škol, c) přípravu metodických příruček pro vyučující, d) vývoj nových výukových metod a nástrojů včetně e-learningu, e) koordinaci spolupráce mezi vzdělávacími institucemi a komerčními subjekty.
služby zaměřené na a) poradenskou, přednáškovou, expertní a konzultační činnost ve výše uvedených oborech, b) poskytování odborných informací v těchto oborech, c) transfer informací mezi výzkumem, vzděláváním a praxí, d) organizování vzdělávacích a osvětových akcí (seminářů, kurzů, exkurzí, praxí, stáží apod.)e) publikační a vydavatelská činnost.
poskytování služeb v rámci své činnosti podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním a vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), v rozsahu studia základní školy včetně školní družiny, studia víceletého gymnázia a též v oblasti předškolního vzdělávání, to vše v oborech zařazených do sítě škol, předškolských zařízení a školských zařízení Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s příslušnými předpisy a rozhodnutími úřadů státní správy.
provozování zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků ve smyslu školského zákona v souladu s příslušnými předpisy a rozhodnutími úřadů státní správy.

Více informací naleznete na našich webových stránkách.

Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

01942867 ARES
DIČ CZ01942867
Vznik 2013
Mobily 739 541 504
PITELKOVÁ PETRA
  • postgraduální a celoživotní vzdělávání