DONAUCHEM s.r.o.

Hledáte spolehlivého distributora chemikálií? Pak jsme tu pro vás. Dodáváme bazénovou chemii, čisticí prostředky, nátěrové hmoty, produkty pro povrchové úpravy, technické chemikálie a mnoho dalších produktů. Specializujeme se i na dodávky vlastní řady stavební chemie pod značkou MASTERsil.

43774750 ARES
DIČ CZ43774750
Vznik 1991
Telefony 317 070 220
Ing. Michal Dvořák (jednatel)
Ing. Milan Beneš (jednatel)
  • distributor chemikálií, chemický, galvanický, tiskařský, úprava pitné vody, úprava vody, aditiva, vitamíny, krmivářství, krmiva, kosmetický, farmaceutický, MASTERsil, stavební chemie, stavebnictví, akrylové tmely, polyuretanové pěny, lepidla, galvanizace, zinkování, čištění vody, čištění odpadních vod, aktivní uhlí, bazénová chemie, čisticí prostředky, kosmetika, spotřební chemie, nátěrové hmoty, technické chemikálie, kyseliny, louhy, soli kovů, rozpouštědla, povrchové úpravy kovů, galvanizování, silikonové, akrylátové, butylové, bitumenové tmely, polyuretanové pěny, interiérové nátěry, silikonová, polyuretanová, rozpouštědlová, disperzní, neoprenová lepidla, přísady do betonu, produkty pro flexotisk, ofsetový tisk, sítotisk, hlubotisk, biocidy, rostlinné oleje, minerální oleje, polymerní disperze, surfaktanty, odpěňovače, plnidla do pracích prášků, zahušťovadla, rozpouštědla, minerální UV filtry, produkty pro potravinářství, produkty pro farmacii, produkty pro povrchové úpravy
  • Jsme jeden z hlavních distributorů chemikálií ve střední Evropě. Vaším spolehlivým partnerem jsme již od roku 1992.

    Chemikálie distribuujeme jak do České republiky, tak do Polska, Rakouska, Slovenska, Maďarska a Rumunska. Disponujeme širokým portfoliem produktů a neustále a úspěšně zavádíme nové produkty.

    V České republice se zaměřujeme na distribuci širokého spektra surovin pro různá průmyslová odvětví, jako je průmysl automobilový, potravinářský, farmaceutický nebo tiskařský.

    Dále dodáváme produkty pro krmivářství, úpravny vod nebo stavebnictví. Také dodáváme aktivní uhlí, bazénovou chemii, čisticí prostředky, kosmetiku, nátěrové hmoty, technické chemikálie a přípravky pro povrchové úpravy.