Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s.

3.0
★★★★★
★★★★★
(9)
Bobnická 712/2, 288 02 Nymburk Bezdlužná Ověřená firma

Provozujeme vodovody a kanalizace. Provádíme odečty stavu vodoměrů, opravy vodovodního a kanalizačního řádu, čištění kanalizace, vyvážení septiků, kanalizační přípojky, dodávky vody, dovoz vody do bazénů a řadu dalších činností. Aktuální havárie a odstávky najdete na našem webu.

Recenze

3.0
★★★★★
★★★★★
9 Google recenzí
46357009 ARES
DIČ CZ46357009
Vznik 1994
Ing. Miloš Petera (předseda představenstva)
  • VAK, VAK Nymburk, VAK kontakt, vodovody, kanalizace, vodovody a kanalizace kontakt, vodovody a kanalizace, Stanovy a.s., kanalizace a ČOV, dodávka vody, skupinový vodovod, vyvážení septiků, čištění kanalizace, vodovody a kanalizace Nymburk, a.s., havárie a odstávky, odečty stavu vodoměrů, dovoz vody do bazénů, opravy vodovodního řádu, opravy kanalizačního řádu, kanalizační přípojky
  • Předmětem podnikání naší společnosti je provozování vodovodů a kanalizací, laboratorní činnost v oboru vodovodů a kanalizací, poradenská činnost v oboru vodovodů a kanalizací.

    Dále projektová činnost ve výstavbě, provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování, výroba cementového zboží, revize a zkoušky tlakových nádob, revize elektrických zařízení, poskytování služeb – ubytovací činnost v rekreačním objektu, podnikání v oblasti nakládání s ostatními a zvláštními odpady a další činnosti.