Akrylux s.r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(22)
Mělnická 148, 294 71 Benátky nad Jizerou Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se výrobou, prodejem a instalací světelných i nesvětelných reklam do interiéru i exteriéru s LED osvětlením. Nabízíme vám světelná písmena, reklamní pylony, reklamní atiky, vstupní portály a mnoho dalšího. Tvoříme vizualizace reklamních ploch na míru.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Facebook recenzí
4.2
★★★★★
★★★★★
17 Google recenzí
25794019 ARES
DIČ CZ25794019
Vznik 1999
Telefony 326 316 413
Sociální sítě facebook.com
Jarmil Hrůza (jednatel)
  • Akrylux, reference Akrylux, kontakt Akrylux, velkoplošné transparenty, velkoplošné transparenty s vinylem, vystupující světelná písmena, založené plexisklo, masivní plexisklo, vstupní markýzy, fóliový polep, reklamní pylony, výroba světelných reklam, výroba nesvětelných reklam, výroba designových prvků obchodů, výroba designových prvků firem, venkovní reklamní pylony, výroba vstupních portálů, vstupní portály, světelná písmena, světelná loga, plná akrylátová písmena, světelné panely, světelná loga, reklamní atiky, reklamní agentury, reklamní služby, reklama, výroba reklamy, reklamní plochy
  • Jsme specialisté na výrobu, montáž a servis světelných reklam. Vytvoříme pro vás vizualizaci reklamy na míru přesně podle vašich představ. 

    Nabízíme vám výrobu světelných písmen, plných akrylátových písmen, reklamních pylonů, světelných panelů a log, vstupních portálů a reklamních atik. K výrobě používáme nejmodernější technologie. 

    Realizace provádíme nejen v rámci celé České republiky, ale i Evropy.