Knihovna města Mladá Boleslav

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
tř. Václava Klementa 1229, 293 01 Mladá Boleslav Bezdlužná

Jsme veřejná knihovna poskytující knihovnické služby s možností vyhledávání v on-line katalogu a možností přístupu k internetu. Nabízíme kopírování, rešerše a meziknihovní výpůjční službu. Půjčujeme knihy, časopisy, zvukové knihy, mapy, e-knihy a mnoho dalšího. Pořádáme kulturní a vzdělávací akce pro děti i dospělé a dětské dny. Veškeré aktuality a kontakty naleznete na našem webu.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
9 Facebook recenzí
70565872 ARES
Vznik 2003
Telefony 326 328 256
Sociální sítě facebook.com
Věra Kovaříková (ředitelka)
  • městská knihovna, knihovnické služby, online katalog, elektronické čtečky, Bibliobox, rešerše, kopírování, donáška do domu, zvukové kazety, cd, videa pro nevidomé, půjčovna knih, půjčování elektronických knih, literatura, e-knihy, časopisy, čtení, čtenářství, veřejný internet, wifi, deskové hry, společenské hry, půjčování deskových her, audio knihy, tématické kufříky, hračky
  • Knihovna města Mladá Boleslav je základní veřejnou knihovnou, jejímž zřizovatelem je statutární město Mladá Boleslav. Knihovna má jednu pobočku na sídlišti Severní Město.

    Knihovna poskytuje knihovnické, informační a další služby všem občanům bez rozdílu. Poskytuje i služby pro osoby s handicapem.

    Součástí knihovny je oddělení pro dospělé čtenáře, oddělení pro děti a čítárna denního tisku

    V knihovně je možné si půjčit knihy, mapy a průvodce, noviny a časopisy, zvukové knihy na CD, DVD, zvukové knihy vydané Tiskárnou a knihovnou K. E. Macana, zvukové záznamy filmů ve formátu MP3, stolní společenské hry, tématické kufříky, hračky a e-knihy.