ZLP s.r.o. – Výroba obalů

Zabýváme se výrobou a prodejem obalů a obalových materiálů. Mezi hlavní produkty našeho výrobního programu patří sáčky pro balení potravin, sáčky pro balení textilu, plastové poštovní obálky, sáčky pro balení CD a časopisů, plastové tašky, plastové pytle a sáčky a balicí fólie.

25620665 ARES
DIČ CZ25620665
Vznik 1997
Weby www.zlp.cz
Sociální sítě facebook.com , instagram.com
  • ZLP, výroba obalů, plastové obaly, obaly z plastů, obaly z PP, LDPE, HDPE fólie, výroba sáčků pro balení potravin, sáčky pro balení potravin, výroba sáčků pro balení textilu, sáčky pro balení textilu, plastové poštovní obálky, výroba plastových poštovních obálek, sáčky pro balení CD, sáčky pro balení časopisů, tašky, plastové tašky, plastové pytle, plastové sáčky, výroba plastových sáčků, výroba plastových obálek, výroba závěsných sáčků, výroba odpadkových pytlů, výroba překrývací fólie, balicí fólie, výroba sáčků na odpad, sáčky do koše, sáčky do odpadkových košů, výroba plastových obalů, obaly z polypropylenu, obaly z mikrotenu, obaly z polyethylenu, výroba sáčků s lepící chlopou, plastové odpadní pytle, plastové paletizační pytle, výroba mikroperforovaných sáčků, výroba makroperforovaných sáčků, reklamní tašky, přířezy, vysokopevnostní pytle do drtičů, vysokopevnostní pytle na suť, sáčky s eurovýsekem, tašky s klopou, polohadice z PP, polohadice z PE, hadice z PP, hadice z PE
  • V ZLP s.r.o. se specializujeme na výrobu a prodej obalů a obalových materiálů. Nabízíme vám kompletní služby – od návrhu a výběru vhodného obalu, jeho designu, výroby až po případné kompletace zakázek.

    V našem sortimentu naleznete plastové poštovní obálky, pytle, sáčky, tašky, překrývací fólie, přířezy, vysokopevnostní pytle do drtičů nebo na suť, sáčky s eurovýsekem, tašky s klopou pro e-shopy, fólie, polohadice a hadice z materiálu PP a PE

    Naše obaly jsou určeny zejména pro výrobce nebo zpracovatele potravin a textilu, průmyslové firmy, logisty, e-shopy, reklamní společnosti, velkoobchody a další uživatele.

Poslat poptávku Trasa do místa www.zlp.cz 603 448 004 [email protected]

Otevírací doba

Otevřeno od 08:00
  • Pondělí 08:00 – 15:00
  • Úterý 08:00 – 15:00
  • Středa 08:00 – 15:00
  • Čtvrtek 08:00 – 15:00
  • Pátek 08:00 – 15:00
  • Sobota Zavřeno
  • Neděle Zavřeno