NOANO group s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(9)
Hlavní 88, 250 67 Větrušice Bezdlužná Ověřená firma

Jsme specialisté na realizace zimních zahrad, plastových oken a dveří. Dále nabízíme garážová vrata, hliníkové a plastové ploty. K oknům a dveřím prodáváme stínicí techniku – žaluzie, roletky, japonské stěny a sítě proti hmyzu. Naším hlavním cílem je výroba z těch nejkvalitnějších materiálů. Přesvědčte se s námi!

Recenze

4.9
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
2 Firmy.cz recenzí
27374921 ARES
DIČ CZ27374921
Vznik 2005
Václav Kohout (jednatel)
Stanislava Valentová (jednatel)
  • NOANO group, kontakty NOANO group, zimní zahrady, okna, dveře, exteriérové žaluzie, horizontální žaluzie, interiérové dveře, vchodové dveře, balkonové dveře, hliníkové ploty, plastové ploty, dřevotřískové vnitřní parapety, dokončovací stavební práce, stínicí technika, sítě proti hmyzu, sítě proti hmyzu na plastová okna, základová deska k zimním zahradám, rekonstrukce zimních zahrad, garážová vrata, exteriérové venkovní rolety, plastová okna, hliníková okna, dřevěná okna, eurookna, plastové dveře, hliníkové dveře, dřevěné dveře, montáže oken, montáže dveří, servis oken, servis dveří, zimní zahrada s pultovou střechou, zimní zahrada se sedlovou střechou, zimní zahrada s viktoriánskou střechou
  • Zabýváme se realizací zimních zahrad, oken a dveří již od roku 2005. Poskytujeme vám komplexní služby – od projektu přes výrobu až po montáž podle vašeho přání. 

    Zimní zahrady realizujeme včetně základové desky. Při stavbě používáme pětikomorové nebo šestikomorové PVC profily s vynikajícími tepelnými vlastnostmi a ocelovou výztuhou.

    Okna a dveře vyrábíme plastová, dřevěná i hliníková. K oknům a dveřím nabízíme široký doplňkový sortiment. 

    Samozřejmou součástí našich služeb je následný záruční a pozáruční servis.