DUOTHERM Říčany s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(16)
U Olivovny 1814/1, 251 01 Říčany Bezdlužná Ověřená firma

Sháníte spolehlivého dodavatele tepelných čerpadel, kotlů, rekuperací, topení, zdravotechniky nebo klimatizací? Pak se obraťte na nás. Kromě kompletních dodávek vám zajistíme i profesionální montáž. Vyřídíme za vás i dotace.

Recenze

4.5
★★★★★
★★★★★
16 Google recenzí
27861856 ARES
DIČ CZ27861856
Vznik 2007
Telefony 323 631 831
Mobily 777 331 656
Sociální sítě facebook.com
Stanislav Šimon (jednatel)
Michal Šimon (jednatel)
Martin Klokočník (jednatel)
  • Duotherm Říčany, kontakt, voda, topení, plyn, instalatérství, instalatérské práce, tepelná čerpadla, instalace tepelných čerpadel na klíč, tepelná čerpadla na klíč, vyřízení dotace na tepelné čerpadlo, tepelná čerpadla NIBE, tepelná čerpadla Bosch, servis tepelných čerpadel, montáže tepelných čerpadel, dodávky tepelných čerpadel, prodej tepelných čerpadel, kotle, kotelny, kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, plynové kotle, kotle na elektřinu, elektrokotle, revize kotlů, montáže kotlů, dodávky kotlů, prodej kotlů, rekuperace, systém řízeného větrání Zehnder, zpětné získávání tepla, vytápění, podlahové vytápění, radiátory, konvektory, sahary, instalace topení, topenářské práce, voda a kanalizace, kanalizace, zdravotechnika, instalace zdravotechniky, zdravotechnické instalace, plynařské práce, vytápění budov, realizace plynových přípojek, klimatizace, dodávky klimatizací, prodej klimatizací, montáže klimatizací, klimatizační jednotky
  • Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže tepelných čerpadel, kotlů, rekuperací, topení, zdravotechniky a klimatizací. Zajišťujeme i plynařské práce

    Tepelná čerpadla instalujeme na klíč. Rádi za vás vyřídíme i dotace.

    Co se týká kotlů, tak dodáváme kotle na tuhá paliva, plyn a elektřinu. Pro rodinné domy, panelové domy nebo výrobní haly realizujeme kotelny bez omezení výkonu.

    Dále realizujeme veškeré způsoby vytápění – podlahové vytápění, radiátory, konvektory a sahary.  

    Provádíme také montáže, rekonstrukce a instalace vodovodních a kanalizačních sítí v rodinných domech, bytových domech nebo administrativních budovách.