PMS, spol. s r.o.

4.4
★★★★★
★★★★★
(10)
Za Bažantnicí 51, 290 01 Poděbrady Ověřená firma

Nabízíme vám komplexní služby v investiční výstavbě. Provádíme kompletní realizace pozemních staveb – rodinné domy na klíč, bytové domy, komerční objekty a průmyslové budovy. Realizujeme vlastní developerské projekty a nabízíme byty k prodeji. K činnostem naší společnosti dále patří autodoprava.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
3 Facebook recenzí
4.1
★★★★★
★★★★★
7 Google recenzí
18622569 ARES
DIČ CZ18622569
Vznik 1991
Mobily 725 824 422
Sociální sítě facebook.com
Ing. Pavel Němeček (jednatel)
Ing. Simona Šimáčková (marketing, administrativa)
  • PMS, PMS kontakt, PMS Poděbrady, stavební firmy, developerské projekty, pozemní stavby, rekonstrukce, restaurování, komerční objekty, veřejné objekty, obytné komplexy, rodinné domy, rodinné domy na klíč, autodoprava, doprava, zemní práce, zámečnická výroba, nové byty, byty k prodeji, galerie, bytové domy, kvalitní bydlení, moderní bydlení, nízké provozní náklady, prodej bytů, prodej domů
  • Zabýváme se kompletními realizacemi pozemních staveb včetně souvisejících staveb, jako jsou např. komunikace nebo inženýrské sítě. Realizujeme rodinné domy na klíč, obytné komplexy, komerční a veřejné objekty a průmyslové stavby. Provádíme rekonstrukce včetně demolic, restaurování a realizace spojené s památkovým dohledem. 

    Dále se zabýváme prodejem bytů a domů z vlastních developerských projektů. Mezi naše další služby patří projekce, inženýring, poradenství, autodoprava, zemní práce a zámečnická výroba.

    Máme za sebou desítky úspěšných projektů a realizací. Svěřte se do rukou profesionálů!