VP AGRO, spol. s r.o.

Zabýváme se distribucí osiv polních plodin, chemických přípravků na ochranu rostlin a hnojiv. Nabízíme k prodeji osiva kukuřice, slunečnice, řepky, cukrovky, obilnin a sóji. Zajišťujeme poradenskou činnost.

44268114 ARES
DIČ CZ44268114
Vznik 1991
Telefony 220 950 093
Sociální sítě facebook.com
Ing. Tomáš Hruška (jednatel)
Ing. Milan Prokop (jednatel)
Ing. Jaroslav Šuk (jednatel)
  • prodej osiva kukuřice, osiva polních plodin, prodej osiva obilnin, prodej osiva řepky, prodej osiva slunečnice, prodej osiva cukrovky, prodej osiva cukrové řepy, nákup a prodej agrochemikálií, nákup a prodej zemědělských komodit, poradenská činnost, pokusnická činnost, monitoring a prognóza výskytu škodlivých činitelů, exkluzivní zastoupení šlechtitelských firem v České a Slovenské republice, množení a výroba osiv pro tuzemský a zahraniční trh, chemické přípravky na ochranu rostlin, hnojiva, Kukuřičné listy
  • Naše společnost VP AGRO je významným distributorem osiv polních plodin, chemických přípravků na ochranu rostlin a hnojiv. Na trhu působíme od roku 1991.

    Hlavní činností naší společnosti je prodej osiva kukuřice, slunečnice, řepky, cukrové řepy, obilnin a sóji. Dále se zabýváme nákupem a prodejem přípravků na ochranu rostlin, nákupem a prodejem zemědělských komodit, poradenskou činností, prognózou výskytu škodlivých činitelů, množením a výrobou osiv pro tuzemský a zahraniční trh.

    Vydáváme vlastní odborný časopis – Kukuřičné listy, organizujeme polní dny a semináře.