Vandas Petr

4.3
★★★★★
★★★★★
(4)
Daleké Dušníky 31, 263 01 Daleké Dušníky Bezdlužná Ověřená firma

Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti autodopravy. Nabízíme nakládku a vykládku stavebního materiálu, odvoz suti, hlíny a odpadu. Dále se specializujeme na zemní práce a výkopové práce. K našim dalším službám patří prodej písku a štěrku.

Recenze

4.3
★★★★★
★★★★★
4 Google recenzí
45084891 ARES
DIČ CZ5912200514
Vznik 1993
Sociální sítě facebook.com
  • zemní práce, výkopové práce, autodoprava, převoz sypkých materiálů, odvoz suti, odvoz hlíny, odvoz odpadu, úpravy terénu, bagr, bobcat, pojízdní drtička na sutě a kámen, třídička, nakládka a vykládka stavebního materiálu, písek, štěrk, hlína, prodej písku, prodej štěrku, prodej hlíny, LIAZ sklápěčka, základy rodinných domů, bourací kladiva půjčovna, vibrační desky půjčovna, zahrnovací práce, sejmutí a rozprostření ornice, hrubé úpravy terénu, čisté úpravy terénu, úpravy zahrad, úpravy příjezdových cest, přípravné práce pro stavby, inženýrské sítě, plynovody, vodovody, kanalizace, výkopy drenážních rýh kolem základů staveb, výkopy jímek, montáže jímek, hloubení bazénů, hloubené jezírek, hloubení sklepů, odbahnění rybníků, čištění vodotečí, odklízení sněhu, demolice, demoliční práce, odvoz stavební suti, tatra sklápěčka, auto s hydraulickou rukou, kontejner
  • Zabýváme se nákladní autodopravou. Zaměřujeme se zejména na nakládku a vykládku stavebního materiálu, odvoz suti, hlíny a odpadu. Zajistíme pro vás písek, štěrk a další stavební materiál.

    Specializací naší firmy jsou i zemní a výkopové práce, v rámci kterých provádíme zahrnovací práce, hrubé a čisté úpravy terénu, úpravy zahrad, přípravné práce pro stavby, základy rodinných domů, inženýrské sítě, hloubení bazénů, jezírek a sklepů, demolice včetně zajištění odvozu stavební suti a mnoho dalších prací.