Základní škola Jílové u Prahy

Dopřejte svým dětem kvalitní vzdělání a přihlaste je do ZŠ Jílové u Prahy. Naše základní škola nese titul Ekoškola, Etická škola a Demokratická škola. Po žáky provozujeme školní klub a knihovnu. Samozřejmou součástí naší školy je školní jídelna a družina.

61387703 ARES
Vznik 1996
Telefony 241 951 210
Sociální sítě facebook.com
PaedDr. Bc. Květa Trčková (ředitelka)
  • základní škola, ZŠ Jílové, Základní škola Jílové u Prahy kontakty, ekoškola, etická škola, demokratická škola, školní jídelna, školní družina, školní knihovna, školní klub, školní kapela, zookoutek, školní areál, zájmové kroužky, akreditované kurzy, akreditace v systému DVPP, další vzdělávání pedagogických pracovníků, školní poradenské pracoviště, výchovná poradkyně, výchovný poradce, školní psycholožka, školní psycholog, speciální pedagožka, speciální pedagog, metodička prevence patologických jevů, metodik prevence patologických jevů, metodika prevence patologických jevů
  • Jsme plně organizovaná základní škola, která se nachází v rozlehlém areálu na okraji Jílového u Prahy.

    Náš školní vzdělávací program nese název Škola pro radost. Klademe důraz na výchovu ve třech základních oblastech – environmentální výchova, etická výchova a výchova demokratického občana. Našim cílem je vychovávat děti pro plnohodnotný život v občanské společnosti.

    Svým žákům nabízíme mnoho volnočasových aktivit. Zabezpečujeme školní družinu, školní klub, školní kapelu a řadu kroužků. Součástí naší školy je školní jídelna a školní knihovna.