Blumenbecker Prag s.r.o. - Automatizace a automatizační technika

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Počernická 272/96, 108 00 Praha 10 Bezdlužná Ověřená firma

Jsme odborníci na průmyslové automatizace. Specializujeme se na průmyslové roboty, robotické aplikace, pohony, řídicí a monitorovací systémy, strojové vidění a vizualizace procesorů. Prodáváme komponenty pro rozvaděče a svařovací techniku od renomovaných výrobců.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
63072394 ARES
DIČ CZ63072394
Vznik 1995
Sociální sítě facebook.com
  • náhradní díly KUKA, průmyslová automatizace, průmyslové roboty, robotické aplikace, řídicí systémy, dodávky elektromateriálu, svařování, spotřební svařovací materiál, servis robotů, školení KUKA, elektrické pohony, řídicí technika, třídění dle čárového kódu, bin picking, strojové vidění, robotické lepení, robotické obrábění, offline programování, robotická paletizace, stěhování linek, digitální dvojče, laserové svařování, robotický systém pro lepení a spojování, průmyslové svařování, elektrotechnické součástky, komponenty pro rozvaděče, servis robotů, školení na roboty Kuka
  • Poskytujeme vám profesionální služby v oblasti automatizačních technologií od plánování, přes programování až po robotické aplikace a systémy strojového vidění.  

    Již řadu let dodáváme konkrétní robotická řešení do mnoha průmyslových odvětví. V oblasti průmyslových robotů vám zajišťujeme komplexní služby od kompletního pokročilého testování až po údržbu a servis robotů. Vyvíjíme vlastní řídící software pro roboty a celá robotická pracoviště pro široké spektrum použití.