SIMAT a.s.

4.6
★★★★★
★★★★★
(15)
Strašnická 3164/1a, 102 00 Praha 10 – Záběhlice Bezdlužná Ověřená firma

Jsme distributor průmyslových antikorozních, stavebních, dekorativních a protipožárních nátěrových hmot a materiálů na ochranu proti graffiti. Dodáváme antikorozní nátěrové hmoty, materiály na protipožární ochranu oceli, materiály na ochranu betonu, čističe graffiti a mnoho dalšího.

Recenze

4.6
★★★★★
★★★★★
15 Google recenzí
43001211 ARES
DIČ CZ43001211
Vznik 1991
Telefony 271 751 828
Ing. Kamil Kučera (předseda představenstva)
  • antikorozní nátěrové hmoty Derisol, antikorozní nátěrové hmoty Dr. Demuth, nátěrové systémy pro ocelové konstrukce, nátěry klempířských prvků, protipožární nátěry Hensel, antigraffiti materiály Nortech, čističe graffiti, odstranění graffiti, přípravky na graffiti, preventivní ochrana proti graffiti, ochrana betonu, antigrafitti systémy, antigrafitti, čisticí prostředky Nortech, ochrana betonu a zdiva, protipožární ochrana dřeva, protipožární ochrana oceli, protipožární ochrana dřeva, antigraffiti, stavební nátěry Franchi & Kim, průmyslové nátěry Franchi & Kim
  • Distribuujeme průmyslové antikorozní, stavební, dekorativní a protipožární nátěrové hmoty a materiály na ochranu proti graffiti po celé České republice a na Slovensko. Našimi obchodními partnery jsou výrobní firmy z Německa a Itálie. Na trhu působíme od roku 1991.

    Nabízíme antikorozní nátěrové hmoty Dr. Demuth, protipožární nátěry Hensel, stavební a průmyslové nátěry Franchi & Kim a antigraffiti systémy Nortech. 

    Součástí našich služeb je tónování nátěrových hmot Dr. Demuth a Franchi & Kim. K dodávkám nátěrových hmot vám poskytujeme kompletní technický servis.