Prodej ortopedických pomůcek – Lenka Kociánová

Zabýváme se prodejem zdravotnických pomůcek včetně široké škály ortopedických pomůcek. Nabízíme vám francouzské hole, podpažní hole a vycházkové hole, chodítka, madla, toaletní židle, sportovní ortézy, bandáže a mnoho dalších zdravotních potřeb. Prodáváme též zdravotní obuv. Navštivte naši prodejnu v kutnohorské nemocnici. Poskytujeme rozvoz do 30 km ZDARMA.

64174662 ARES
DIČ CZ7260222563
Vznik 1998
Telefony 327 503 456
Mobily 602 173 598
  • prodej ortopedických pomůcek, prodejna ortopedických pomůcek, prodejna zdravotnických pomůcek, prodejna zdravotních potřeb, Lenka Kociánová, kontakt Lenka Kociánová, protetika, zdravotnické potřeby, zdravotní potřeby, pomůcky pro seniory, kompenzační pomůcky, punčochy, ortopedické pomůcky, zdravotní pomůcky, ortézy, bandáže, sportovní ortézy, protézy, zdravotní obuv, vložky do bot, vozíky pro postižené, ortopedické vložky, invalidní vozíky, sedačky na vany, chodítka, DIA obuv, stomie, Sanomed, protézy, obuv pro diabetiky, pleny na únik moči, inkontinenční pomůcky, francouzské hole, podpažní hole, vycházkové hole, berle, madla, podpěry, toaletní židle, wc židle, nástavce na WC, sedačky do vany, antidekubitní pomůcky, stomické pomůcky, pomůcky pro sebeobsluhu, pomůcky pro diabetiky
  • Provozujeme prodejnu se zdravotnickými a ortopedickými pomůckami v nemocnici Kutná Hora.

    V našem širokém sortimentu naleznete ortézy a bandáže, pomůcky na tejpování, hole a berle, chodítka, invalidní vozíky, madla a podpěry, toaletní židle, nástavce na WC, antidekubitní pomůcky, stomické pomůcky, pomůcky pro sebeobsluhu a mnoho dalších pomůcek.

    U nás zakoupíte i zdravotní obuv včetně vložek do bot. 

    Našim zákazníkům nabízíme rozvoz pomůcek do 30 km ZDARMA