Rybka, poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace

4.1
★★★★★
★★★★★
(12)
Tovární 122, 277 11 Neratovice Bezdlužná

Rybka, poskytovatel sociálních služeb (p.s.s.), je příspěvková organizace (p.o.) zřízená Středočeským krajem. Posláním naší organizace je umožňovat lidem s mentálním postižením žít v přirozeném prostředí. Poskytujeme 2 sociální služby, a to Domov pro osoby se zdravotním postižením (DOZP) a Chráněné bydlení (CHB). Obě služby poskytujeme pobytovou formou, celoročně, v nepřetržitém provozu.

Recenze

4.0
★★★★★
★★★★★
11 Google recenzí
5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
Ing. Iveta Blažková (ředitelka)
Petra Živná, DiS. (sociální pracovnice)
  • ústav sociálních služeb, služby pro postižené osoby, mentální postižení, tělesné postižení, domov pro osoby s zdravotním postižením, chráněné bydlení, sociální služby, chráněné bydlení U Luk, chráněné bydlení Libiš, Rybka, podpora samostatného bydlení Neratovice, terénní sociální služba
  • DOZP. Cílovou skupinu klientů tvoří osoby s mentálním postižením. Služba je poskytována věkové kategorii klientů 18 let a výše (dospělí). Služba Domov pro osoby se zdravotním postižením je poskytována na adrese Tovární 122, 277 11 Neratovice. Zařízení se nachází v dosahu centra města, v opravené vile z konce 19. století. Je obklopeno rozsáhlou zahradou s travnatými plochami a vzrostlými stromy, prostorem pro relaxaci a zahradním altánem. Domov má celkovou kapacitu 30 klientů. Klienti mají k dispozici 12 pokojů, sociální zařízení a společenskou místnost. Domov disponuje vlastní kuchyní a prádelnou. Jednotlivá podlaží objektu jsou propojena výtahem. Prostory určené pro klienty jsou přirozeně bezbariérové. 

     

    CHB. Cílovou skupinu klientů tvoří osoby s mentálním postižením. Služba je poskytována věkové kategorii klientů 18 let a výše (dospělí), přičemž věk pro přijetí je 18 - 40 let. Služba Chráněné bydlení je poskytována na dvou místech - na adrese U Luk 247, 277 11 Neratovice, a na adrese Štítová 130, 277 11 Neratovice. Chráněné bydlení U Luk je určeno pro 6 osob. Je vybudováno jako bezbariérové. Chráněné bydlení Štítová je určeno též pro 6 osob. Obě bydlení jsou umístěna v rodinných domcích se zahradou, zahradním přístřeškem se sezením a prostorem pro relaxaci.