THERAP-TILIA, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Seydlerova 2451, 158 00 Praha 5 - Nové Butovice Ověřená firma

Dopřejte si kvalitní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči. Na klinice THERAP-TILIA provádíme rehabilitace, fyzioterapie, masáže, lymfodrenáže, vodoléčbu, laseroterapii a mnoho dalších léčebných metod.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
1 Firmy.cz recenzí
25637347 ARES
Vznik 1998
Vlastimil Martínek (jednatel)
  • THERAP-TILIA, klinika, klinické pracoviště Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT v Praze, ambulantní rehabilitační pracoviště, rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, lymfodrenáže, cvičení dle Mojžíšové, laserterapie, fototerapie, léčebná tělesná výchova, mobilizace, mobilizační techniky, rašelinové zábaly, terapeutický ultrazvuk, vojtova metoda, plynové injekce, pulzní magnetoterapie, interferenční proudy, léčba postcovid syndrom, léčba po covidu, rehabilitační péče, fyzioterapeutická péče
  • Jsme klinické pracoviště Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT v Praze. Patříme mezi největší ambulantní rehabilitační pracoviště v Praze. V současnosti máme jednotlivá oddělení na 11 místech v Praze. Na každém z našich pracovišť jsme vám připraveni poskytnout komplexní rehabilitační a fyzioterapeutickou péči.

    Nabízíme vám širokou škálu léčebných metod, jako je mobilizace, léčebná masáž, léčebná tělesná výchova, lymfodrenáž, Vojtova metoda, fototerapie, laserterapie, vodoléčba, elektroléčba, terapeutický ultrazvuk, cvičení dle Mojžíšové, rašelinové zábaly a kineziotaping.