Signál, Dopravní značení spol. s r.o.

Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem světelných signalizací a dopravního značení. Nabízíme vám semafory, varovná a výstražná světla, dopravní značky, vodorovné dopravní značení a mnoho dalšího. Poskytujeme i pronájem světelných signalizací.

25423037 ARES
DIČ CZ25423037
Vznik 2000
Alexandr Špora (jednatel)
Vladimír Zach (prokurista)
  • výroba světelných signalizací, prodej světelných signalizací, pronájem světelných signalizací, servis světelných signalizací, výroba dopravního značení, prodej dopravního značení, dopravní značení, pronájem dopravního značení, servis dopravního značení, semafory, dopravní značky, varovná světla, výstražná světla, kužely, zábrany, akumulátory, zrcadla, vodorovné dopravní značení, směrové desky, dopravní kužely, dopravní ploty, dopravní sloupky, baterie
  • Specializujeme se na výrobu, prodej a servis dopravně signalizačních zařízení, zajištění stavenišť a na dopravní měření. 

    Nabízíme vám širokou škálu produktů – semafory a příslušenství, varovná a výstražná světla, zábrany, směrové desky, dopravní kužely a ploty, dopravní značky a sloupky, akumulátory, baterie, materiál pro vodorovné dopravní značení, zrcadla a další. 

    Dopravně signalizační zařízení nabízíme i k pronájmu.